Szervizakciók

Az Autócentrum Szabó Kft. csoport márkaszervizei készen állnak arra, hogy mindenben a segítségére legyenek. Kedvezményes ajánlattokkal várjuk Önt és gépjárművét. A szerviz idejére díjmentesen biztosítunk szerviz cseregépjárművet. Szerviz programunk keretén belül egyedi árakat és kondíciókat biztosítunk. Szerviz szolgáltatásunk során lehetősége van VIP kártyát igényelni, mely további előnyöket, kedvezményeket (munkadíj kedvezmények, díjmentes külső-belső mosás...stb.) jelent az Ön számára. További részletek munkafelvevő kollegáinknál. Központi telefonszám: 06 (23) 521 310

wg_weblapok_reszek_kep1_135.jpg

Kedvezményes Szerviz Plusz+ Program

Az új szerviz programunk keretében mindenki jobban jár. Már az egy éves gépjárművekre is igénybe vehető a 10%-os munkadíj- és anyagár kedvezmény, de az 5 évnél idősebb gépjárművekre akár 20%-os munkadíj-, és akár 20%-os anyagár kedvezményt tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

wg_weblapok_reszek_kep1_136.jpg

Kedvezményes 5+ szerviz csomagok

Minden általunk forgalmazott és szervizelt 5 évesnél idősebb gépjármű modellre egyedi költséghatékony megoldást dolgoztunk ki. Szervizcsomagjaink jelentős alkatrész és munkadíj kedvezményt tartalmaznak. Rendelje meg szervizcsomagjainkat webshopunkban!

wg_weblapok_reszek_kep1_139.jpg

Díjmentes csereautó

Felgyorsult életünkben az autó munkánk eszközévé, mindennapjaink fontos részévé vált. A gépkocsi szükségszerű nélkülözése komoly problémát okozhat a karbantartások és javítások ideje alatt. Éppen ezért cégünk csereautó szolgáltatással kívánja biztosítani, hogy Ön a javítások ideje alatt is gondtalanul élvezhesse az autó nyújtotta szabadságot.

wg_weblapok_reszek_kep1_137.jpg

"Hozom-viszem" szolgáltatás

Lényege, hogy az előzetes megrendelést követően a szervizre váró gépkocsit a megadott helyszínről munkatársaink márkaszervizünkbe szállítják, a javítást követően pedig az ügyfél által megjelölt helyszínen adják át azt. A szolgáltatást lehetőség van összekötni cseregépkocsi bérlésével.

wg_weblapok_reszek_kep1_140.jpg

Márkafüggetlen műszaki vizsgáztatás

Általunk forgalmazott - Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Ford, Renault, Dacia, Honda - gépkocsikon túl bármilyen típusú motor, személygépkocsi, kisteherautó műszaki vizsgáztatását kedvezményes áron vállaljuk.

Renault Szolgáltatásaink Szervizakciók