_ _

Új MEGANE R.S.

Pörgesse fel a hétköznapokat!

7d1eddab2c_banner_helios.jpg

Szeretné közelebbről megismerni

az Új MEGANE R.S. modellünket még az autó megjelenése előtt?


1580714028109.jpg

Egy ikonikus kialakítású sportatutó...

Az adrenalin íze! Karakteres kialakítás, F1 típusú lökhárító, csillogó hűtőrács, nagy méretű sárfogók, sport alváz... Az exkluzív, Formula-1 ihletésű elemek igazán sportossá varázsolják az Új MEGANE megjelenését. Speciális, váltófülekkel ellátott R.S. kormány, egyedi karbonszürke színek, alumíniumpedál és rövid sebességváltó kar... Helyezkedjen el a sportos pilótafülkében, majd foglalja el helyét a startvonalnál.


... exkluzív technológiák...

A technológiai megoldások kiváló teljesítményt biztosítanak! A 10,2’’-os, személyre szabható digitális műszeregységen és a 9,3“-os EASY LINK kijelzőn (ahová akár okostelefonját is tükrözheti) megismerheti, hogy a Renault Sport mérnökei szaktudásukkal milyen innovációkat fejlesztettek ki. Teljesítmény, ügyesség és dinamizmus… az Új MEGANE R.S. egyedi vezetési élményt biztosít. Ez aztán tényleg sportos vezetés!

1580714028405.jpg

1580714028710.jpg

... a kompromisszumok nélküli vezetési élményért.

Válassza a teljesítményt, de ne adja fel a kényelmet sem! 1,8 literes, közvetlen befecskendezésű, 300 lóerős, a Formula 1-es technológiákon alapuló motor, 4CONTROL technológia, 4 hidraulikus véghelyzeti ütközővel ellátott lengéscsillapító, sport alváz és szeleppel ellátott mechanikus kipufogórendszer - az Új MEGANE R.S kiváló úttartást, továbbfejlesztett kezelhetőséget és megújult vezetési élményt biztosít. 


Szeretné esetleg jobban megismerni a kiválasztott modellünket?

Brosúra Árlista Tervező